Szerzői jogvédelem

A Klímatisztító & fertőtlenítő Kommandó -n található minden tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a szerzői jogok tulajdonosának, a Maglódi Michael e.v. kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. Azzal, hogy a felhasználó belép a https://klimatisztitokommando.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználó.

A Klímatisztító & fertőtlenítő Kommandó honlapon található teljes szöveges tartalom a Maglódi Michael e.v. szellemi tulajdona. A Maglódi Michael e.v., mint a szerzői jog tulajdonosa fenntartja a teljes tartalomra vonatkozóan annak terjesztésével és másolásával kapcsolatos minden jogot.

A tartalomátvétel jogszerű lehetősége:

Idézés hivatkozással
A Klímatisztító & fertőtlenítő Kommandó oldalon található szövegek sajtómegjelenés vagy ajánlás céljából szabadon idézhetőek 250-500 karakter hosszan. A szövegek további része az online működő, azaz átkattintható hiperhivatkozással tekinthető meg a kartevoirtokommando.hu weboldalon. A hivatkozás lehet szöveges vagy akár grafikus link is.

Figyelem!
A Klímatisztító & fertőtlenítő Kommandó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, struktúra, adatszerkezet stb.) feldolgozása és értékesítése.

Szolnok, 2020.november 4.