Épület fertőtlenítés

Cégek és magánszemélyek részére

Hogyan fertőtlenítse házat helyesen házilag!

A "higiénia" a betegségek megelőzésének és az egészség megtartásának, állandóvá tételének tudománya!

A házilagos fertőtlenítés eszközei
A házilagos fertőtlenítés eszközei

Mit értünk fertőtlenítés alatt és miért érdeme fertőtleníteni!

A fertőtlenítésen a mikroorganizmusok elpusztítását értjük úgy, hogy a felületet nem tud tovább fertőzni. Minden fertőtlenítés előtt ki kell takarítani a helyiséget, a nem kívánatos szennyeződésektől és felületi lerakódásoktól. A hatékony fertőtlenítés feltétele a fertőtlenítő felület higiéniai tisztasága. Ha a kórokozók akadálytalanúl tudnak terjedni az a környezetünkre nagy veszélyt jelenthet! A házunk fertőtlenítése elengedhetetlen a biztonságos mindennapi környezet kialakításához. Nagyon fontos, hogy megtudjuk különböztetni a takarítást és a fertőtlenítést! Tovább a cikkhez.....

A házilagos fertőtlenítés nem azonos a szakemberek által elvégzett kezeléssel, se hatásfokában, se technológiájában!

Szakembereink állnak rendelkezésére!

Vállalkozásunk a legmodernebb és leghatékonyabb "környezetbarát" technológiákat és fertőtlenítőszereket alkalmazva nyújt professzionális épületfertőtlenítési szolgáltatást, kedvező áron. Munkáink során nagy figyelmet fordítunk a megelőző, folyamatos és a zárófertőtlenítés nagy hatásfokú alkalmazására. A szolgáltatásaink a legmagasabb minőséget képviseli, mivel a  SARS-COV-2 T-T PROTOKOLL rendszerét alkalmazva végzi tevékenységét. Épületfertőtlenítési szolgáltatásunk az ország bármely pontján cégek és magánszemélyek részére egyaránt elérhető.

  • GYORGYASÁG = szakembereink a nap 24-órájában állnak rendelkezésére
  • MEGBÍZHATÓSÁG = precíz és sokoldalú szakmai tudással rendelkezünk, tapasztalatunk révén biztos lehet a legjobb megoldásokban!  
  • KÖRNYEZETTUDATOSSÁG = fontos számunkra, így a munkavégzéseink során felhasznált technológiák és fertőtlenítőszerek maximálisan környezetbarátok.

  • SZAKTANÁCSADÁS = kérje díjmentes szaktanácsadásunkat, hívjon bizalommal

Fertőtlenítési technológiáink

A különböző területek, épületek szennyezettségi szintje eltérő lehet, ezért a fertőtlenítési folyamat megfelelő hatása érdekében a napi takarítási feladatok elengedhetetlenek. A fertőtlenítést a maximális hatásfok elérése érdekében, minden esetben nagy tisztaságú felületeken lehet végrehajtani. A fertőtlenítő technológiák kombinálásával tovább növeljük a hatásfokot és a hatástartamot. Tovább a kombinált technológiához.........

Ózongáz képzés
Ózongáz képzés

Az ózongáznak van a világon a második legerősebb fertőtlenítő hatása, ezért széles körben alkalmazzák baktériumok, vírusok, penészgombák  végleges eltávolításához.

Hidegköd képzés
Hidegköd képzés

A hidegköd képzést egy speciális Fogmaster ködgenerátorral végezzük, mely a fertőtlenítőszert apró, majdnem láthatatlan ködcseppekké porlasztják (aeroszol hatás). 

Permetezés
Permetezés

A fertőtlenítési folyamatot általában kézi permetezővel, nagyobb terület esetében háti permetezővel végezzük, kettő módszerét alkalmazzuk, az áztató és a sávos kezelés.  

Feületkezelés
Feületkezelés

A felületkezeléssel történő fertőtlenítést megfelelő tisztító eszközök használatával végezzük, ilyenek például a mikroszálas kendő, szivacs, kefe, dörzslap stb. 


FertőtlenítBiztonsági adatlapokőszerek

A környezettudatosság és a biztonság fontos számunkra, így a munkavégzéseink során felhasznált legmodernebb új generációs fertőtlenítőszerek maximálisan környezetbarátok!  


Szolgáltatási területek

Családi és társasházak
Családi és társasházak
Irodaházak
Irodaházak
Iskolák és óvodák
Iskolák és óvodák
Szállodák és apartmanok
Szállodák és apartmanok
Ipari területek
Ipari területek
Szórakozóhelyek
Szórakozóhelyek
Éttermek és szórakozóhelyek
Éttermek és szórakozóhelyek
Orvosi rendelők és várótermek
Orvosi rendelők és várótermek
Spórtlétesítmények
Spórtlétesítmények

Lakásszövetkezetekhez tartozó ingatlanok esetében 2in1-ben technológia!

A fertőtlenítés és a rovarirtás bizonyos esetekben azonos módon felületpermetezéssel történik. Szakembereink jelenleg a 2in1 -ben technológiát ajánlja a leg költséghatékonyabb kémiai védekezési módnak egy társasháznál. További információért lépjen velünk kapcsolatba.

A fertőzésmegelőzés öt trendje

A "szuperbaktériumok", azaz az antibiotikumok hatásának ellenálló, úgynevezett multirezisztens baktériumok megjelenése, a fertőzésmegelőzés területe sem marad sokáig egyensúlyban. Az elkövetkező években kétségtelenül új fertőzések jelennek meg, melyek hatására új irányelvek és protokollok léphetnek életbe, valamint új technológiák jelennek meg. A trendek pozitív változásának előnyei felülmúlják a negatív tényezőket, ezáltal az egészségügyi fertőzések idővel fokozatosan csökkennek. Az alábbiakban öt fertőzésmegelőzési és ellenőrzési trendet és problémát mutatunk be, amelyek lehetővé teszik az egészségügyi intézmények számára, hogy tovább csökkentsék fertőzési kockázatukat. Tovább a cikkhez..... 

Ha szüksége lenne kártevőirtásra!

Káretvőirtás a nap 24 órájában!
Káretvőirtás a nap 24 órájában!